Вплив похибок виготовлення газових підвісок на їх характеристики - Федотов, В. О.; Нікітіна, І. Ю.; Савуляк, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
У підвіски з однією щілиною наддування газу технологічні похибки форми (у межах допуску) вала у вигляді сідлоподібності та конусності призводять до зниження (до 40 %) жорсткості і підйомної сили, а бочкоподібність вала практично не впливає на силові характеристики опори. Витрати газу збільшуються на 10...15 % якщо є відхилення поздовжнього профілю вала від ідеального. При нерівномірності ширини кільцевої щілини наддування газу жорсткість і витрати газу не змінюються, а безрозмірна підйомна сила підвіски зменшується пропорційно відносної нерівномірності ширини щілини