ПРОГНОЗНО-АНАЛІТИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СТРАТЕГІЧНИХ УПРАВЛІНСЬКИХ РІШЕНЬ У ПРОЦЕСІ СТВОРЕННЯ ТЕХНІЧНИХ ІННОВАЦІЙ - Грабовецький, Б. Є.; Зянько, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Розглянуто різні аспекти інформаційного забезпечення стратегічних управлінських рішень у процесі створення інноваційної продукції. Описано органічний взаємозв’язок стратегічного аналізу і прогнозування, їхнє місце і роль у стратегічному управлінні. Наведено приклад проведення реальних досліджень, пов’язаних з виробництвом наукоємної інноваційної продукції.